Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Friss hirek, riportok, újdonságok......

 

Kép 

 

Renáta kibeszéli Gáspár Laci intim titkait!

 

Az egyik buli levegőszünetében megismerhettük Renátát, Gáspár Laci kedvesét. Ő csak annyira titkos, hogy nem az a kifejezetten villogékony lány, mármint bulvártechnikailag, de azért mosolyog és válaszol, szóval mi csak támogatni tudjuk ezt a kapcsolatot. Laci is mesélt nekünk új videoklipjéről, amelyben a változatosság kedvéért énekelni és zenélni fog, viszont Renáta elmondta, hogyan alszik párja. Laci erre arról beszélt, féltékeny-e a lány.2009. május 5.

Folytatás az eredeti oldalon vagy Új hozzászólás írása

                                                        

Gáspár Laci villámgyors fogyást tervez

  • Nők Lapja Cafe
  • 2009. 04. 21.

Tavaly óta felfordult Gáspár Laci élete, és emiatt felszedett pár kilót. Az új klip forgatása előtt azonban szeretne megszabadulni a súlyfeleslegétől – méghozzá villámgyorsan.

Új külső, új lemez, régi hangzás – ez is lehetne Gáspár Laci mottója, aki új lemezén ismét visszatér a funkys hangzáshoz, amellyel megismertük. Laci az RTL Klub Reggeli című műsorában elmondta, hogy előző lemezénél valóságos átalakuláson ment keresztül: lefogyott, hosszú hajat növesztett. Jólesett neki az elkalandozás, de rájött arra, hogy nem kell keresgélnie, és visszatért a korábbi hangzáshoz.

Sajnos ezzel együtt változott is: az énekes a Megasztár óta huszonhat kilótól szabadult meg, de a színházi próbák, a stúdiómunkák miatt nem tudott rendszeresen edzeni. Most, hogy nyolc kiló felszaladt rá, érzi, ezen mindenképpen változtatnia kell. Mivel hamarosan forgatják az új klipet, ezért gyors diétát tervez. Tervei szerint két hét alatt hat-nyolc kilót fog ledobni.

 

Gáspár Laci nyisszantott

 

 Gáspár Laci stílust váltott. Az ismert zenész szerdán teljes átalakuláson ment át, amit nagyon élvezett. Az egykori megasztáros a StoryOnline-nak elmondta, épp jókor jött számára az átváltozás, mert már unta régi fazonját.

Laci úgy ült le a fodrászszékbe, hogy tulajdonképpen nem tudta, milyen lesz az új frizurája. Arra vágyott, hogy rövidebb lehessen a haja és ezt az elképzelését végül meg is valósították. Emellett az öltözködési stílusát is megreformálták. Laci azt mondja, eddig valójában nem volt önálló stílusa, mindig azt vette fel, amihez éppen kedve volt.

Most arra törekednek, hogy az énekes egyéni megjelenést és saját stílust kapjon. A kiváló zenész azt sem titkolja, hogy az utóbbi időben felszedett 10 kilót, ugyanis színházi elfoglaltságai miatt nem volt ideje edzeni. Most azonban erre is szeretne több időt fordítani, hogy visszanyerje versenysúlyát.

                                                                                                      

Már jól van Gáspár Laci kislánya!

Gáspár Laci kislánya szerencsére már jobban van, de a közelmúltban kórházba került egy vírusfertőzés miatt.

A zenész a StoryOnline-nak elmondta, Mirike az utóbbi időben többször is betegeskedett, egyik vírusfertőzés követte a másikat, szövődményként arcüreggyulladása is lett. Végül kórházba kellett szállítani, ahol infúziót is kapott.

Laci kislánya négy napot töltött a kórházban és viszonylag jól tűrte a szokatlan szituációt. Szülei mindvégig mellette voltak, így valamivel könnyebb volt számára a kórházi körülmények elviselése. Szerencsére a kislány most már teljesen jól van - mesélte a büszke apuka.

                                                                                                                                

Gáspár Laci megunta!

 
a cikkhez kapcsolódó kép
RTL Bulvár
2009-04-03, 16:47

Az énekes úgy döntött: új fejezetet nyit az életében.

Kislánya hiretelen jött betegsége miatt Gáspár Laci csupán telefonon tudott bejelentkezni a Cool délutáni műsorába, ám ennek ellenére rengeteg érdekes információt osztott meg a nézőkkel.

Kiderült ugyanis, hogy már gőzerővel dolgozik soron következő nagylemezén, mely új korszakot is jelent az életében.

- Stílust váltok! – foglalta össze röviden.

Laci persze nem távolodik el túlzottan az eddig képviselt műfajtól, de amennyire a zenei korlátok engedik, változtat a recepten, tőle eddig soha nem hallott elemek kerülnek majd bele az új dalokba.

Jelenleg az utolsó simítások, finomítások zajlanak a szerzeményeken, így az album hamarosan napvilágot lát, és azzal egy időben egy új Gáspár Lacit is kap a rajongó tábor, hiszen külső megjelenésén is óriási változásokat tervez.

- Új öltözködés, új frizura. Unom már a hosszú hajat!

A nagy felfrissülés tehát a kanyarban, amelynek szemtanúi is lehetnek a Cool Tv nézői, hiszen Laci megígérte, hamarosan személyesen is ellátogat a stúdióba, hogy további érdekes híreket osszon meg velünk!

                                                                                                                                                                        

Gáspár Laci hihetetlen áldozatot vállalt


Gáspár Laci

Olyan sztár-édesapák életébe pillanthatunk bele a ma esti Fókusz Plusz segítségével, akik részben vagy egészben egyedül nevelték vagy nevelik a gyereküket.
Dobos Attila zeneszerző egykor Mary Zsuzsival élt együtt. Azt meséli el a műsorban, hogy anno Zsuzsi az éppen aktuális partnerével, Klapkával lépett le és hagyta magára a gyereket. Kénytelen volt egyedül nevelni. Zsuzsi pedig nyaralgatott, de a lányára nem is volt kíváncsi.


Erox ragaszkodik a fiához
Fotó: RTL Klub

Erox Martini négy éve pereskedik azért, hogy a kisfiát válása után ne csak ideiglenesen, hanem véglegesen megtarthassa. Azt mondja, a 20 éves karrierjéből befolyó pénz, ingatlan nagy része elment ügyvédekre. De a kisfiát legalább egyedül nevelheti. Ő főz, mos, takarít, oviba viszi a gyerekét. Párkapcsolatot nem keres, nem akar újabb traumát a fiának.

Delhusa Gjon 21 éves volt, amikor összekötötte az életét egy modellel. Dönteniük kellet, a modell nem akarta feladni a karriert így a kisfiút Gjoni vette magához és nevelte egyedül öt éves koráig. Németországba járt turnézni, az autópályán a parkolókban rakta tisztába a gyereket, amikor pedig színpadra lépett, a gyerek babakocsiból figyelte az előadást.


Amikor még teljes volt Gjoniék boldogsága
Fotó: RTL Klub

Az RTL Klub műsorából azt is megtudjuk, hogy 1 évesen a gyerek útlevelében már száz pecsét volt. Előfordult, hogy kisbusszal mentek turnézni, eközben a gyerek egy matracon aludt hátul. A nyakában babahordozóban vitte görkorizni és persze 25 évesen csajozni is a picivel járt.

Gáspár Laci elvált feleségétől és úgy egyeztek meg, hogy a kislányuk a hét első felét a papával, a második felét a mamával tölti. Laci Pesten lakik, ha kislánya nála alszik, akkor mindkettőjüknek áldozatokat kell hozni, hiszen reggel 40 perccel korábban kell indulniuk a óvodába, hiszen Balassagyarmatra mennek. Laci megtanult pelenkázni, mesélni, öltöztetni, szendvicset csomagolni. A zenélés mellett a legtöbb idejét a kislányával tölti. És persze ügyel arra is, hogy jelenlegi párjával a kislánya jóban legyen, hiszen nem volt könnyű megszokni a gyereknek az új családtagot.

 

                                                                                                                                                                            

 

Gáspár Laci nem készül eljegyzésre, sőt!

Gáspár Laci boldog: volt feleségével a szakítás ellenére is sikerült megőrizniük jó kapcsolatukat, kislányuknak, Mirikének sem édesanyjától, sem édesapjától nem kellett elszakadnia: a hét egyik felében Lacinál van, a másik felében Gabinál. Az énekes tervei szerint hamarosan kapható lesz legújabb albuma.

"Most készül az új lemezem anyaga, sok új ötlettel és meglepetéssel szeretnék előrukkolni. Még nem tudom pontosan, hogy a latin zenék vagy a reggae irányába megyek-e, de abban biztos vagyok, hogy nagy mellényúlás nem lehet" - ígéri Gáspár Laci, akiről olyan híresztelések kaptak szárnyra, hogy új barátnőjével eljegyzésre készülnek.

"Renátával továbbra is remekül érezzük magunkat, az azonban nem igaz, hogy komoly dolgokra készülődnék, sőt! A lemezemen kívül mostanában semmilyen nagy dobásom nem lesz!"

                                                                                                                                                                    

Gáspár Laci wellness hétvégére viszi a kislányát

Az énekes kislánya sikerrel vette az iskolai szintfelmérőt, amiért édesapja egy wellness hétvégével lepi meg Mirikét.

"Remekül teljesített a kislányom, szeptemberben mehet is iskolába - mesélte Laci egy korábbi interjúban. - Mivel még soha nem voltunk együtt wellness-hétvégén, így ezt most bepótoljuk. Sokat fürdünk, és pihenünk majd. Az azonban, hogy konkrétan hová megyünk, egyelőre titok."

                                                                                                                                                                      

 

Kibékült Sonia és Gáspár Laci

A TV2 Aktívjának jóvoltából együtt síelt a francia Alpokban Sonia és Gáspár Laci. Bár a köztük lévő korábbi feszültség miatt mindketten tartottak a közös úttól, de végül jól sült el a közös kiruccanás.

Komoly ellentétek feszültek a korábbi megasztáros Gáspár Laci, és Nkuya Sonia között. Ám mindez már a múlté, közös síelés, és Laci barátnője, összehozta a régi haragosokat.

Kiderült, hogy Reni és Sonia egy iskolába jártak, és Laci szerelme a megasztáros lányt szerény, visszafogott, zárkózott lánynak ismerte meg. Ehhez képest most egy vagány, nyitott, bulizós csajjal szembesült, és nagyon jóban lettek az együtt töltött három nap alatt.

Sonia a StoryOnline-nak elmondta, hogy félreismerték egymást Lacival, de ez nem csoda, hiszen alig találkoztak, csak látásból ismerték egymást. Tehát most szent a béke, és remélhetőleg nem lesz több balhé a két sztár között.

                                                                                                                                                                          

Új év, új album, új menyasszony?

Hoppá! - Meggyűrűzi kedvesét Gáspár Laci?

A nehéz tavalyi év után ismét kiegyensúlyozott a népszerű énekes élete - Nemcsak szakmai téren halad szépen előre, de úgy tűnik, a magánélete is sínre került.

Már a stúdiómunkái folynak Gáspár Laci új lemezének, amely a tervek szerint tavasszal kerül a boltokba - Az énekes új ötletekkel és meglepetéssel is készül.

Laci büszke rá, hogy kislánya, a hatéves Mirjam máris imádja a zenét: jól énekel, kitűnő a hallása, s bár most épp kozmetikus vagy műkörmös szeretne lenni, édesapja szerint lesz köze a zenéhez. Ősszel iskolába megy, akkor már lehet járatni zongorára és szolfézsra - tervezi Laci. Mirike a hét egyik felét apjánál, másikat édesanyjánál tölti.

Szárnyra keltek a pletykák, miszerint Gáspár Laci már eljegyzést tervez új párjával, a huszonöt éves Renátával. Az énekes azonban cáfolja, hogy máris komoly dolgokra készülnének, továbbra is remekül érzik viszont magukat együtt - adta hírül a
Hot! magazin.

Bár válása már korábban lezajlott, a karácsonyt még félve várta a Megasztárban ismertté vált énekes - Gáspár Laci hosszú éveken át tartó házassága után elképzelni sem tudta, milyen lesz így az ünnep, hogy már nincs együtt a család.

Különösen a lányát féltette, hogyan fogadja majd a változást. Szerencsére azonban minden jól sikerült, Mirjam kétszer ünnepelhetett, hiszen mindkét szülőjénél karácsonyozott és kapott ajándékokat.

Laci nemrég a Reggeliben elmondta, volt feleségével, Gabival mindketten tisztában vannak azzal, gyermekük érdeke, hogy jóban legyenek egymással. Így Mirjamot sem viseli meg annyira a szakítás.

Édesapja szerint a kislánynak az a fontos, hogy érezze, szüleinek ő a legfontosabb. Egyébként a hatéves gyermeke nagyon is tudta, mi történik, árulta el Laci - nem kellett vele beszélgetni a különválásról. Sőt, volt, hogy Mirjam terelte el a szót.

Az énekes szerint a legkeményebb helyzetben is a lánya szeretete hajtotta, biztonságérzetet jelentett. Laci boldog, hogy Mirjam elfogadta az új párját, Renátát is.

 

                                                                                                                                                                      

Gáspár Laci imádkozott, hogy egyszer lábra álljon!

Partneroldalunknak, a sztarportre.hu-nak Gáspár Laci mesélt a vallásról.

 

Nem biztos, hogy valaki hisz Istenben, azért mert vallásos

Azt a szót, annyira nem szoktam használni, hogy vallásos vagyok, inkább azt, hogy hiszek Istenben. Nem biztos, hogy valaki hisz Istenben, azért mert vallásos. Van olyan, hogy megkeresztelik őt kiskorában, abban nő fel, hogy vallásos, úgy van nevelve, hogy eljárnak a templomba, hittanra, bérmálkozott, de attól még nem biztos, hogy hisz Istenben. Ezt én a saját tapasztalatomból is el tudom mondani. Akit nem ismersz, abban hogy hiszel?

Találkoztam azzal az erővel...

Tizenhárom vagy tizennégy éves lehettem, amikor elmondhatom azt, hogy találkoztam Istennel és találkoztam azzal az erővel, ami Isten. Ez nem hirtelen jött, hanem szépen eljutottam odáig, hogy már itt állok az ajtó előtt, és most már vagy bemegyek - vagyis kinyitom a szívem kapuját, és befogadom az Urat -, vagy pedig tovább kikötöm magam, hogy ez még mindig nem igaz. Hála Istennek nem ez történt.

Begipszelték, sínbe tették...

Nagyon-nagyon szerettem diszkóba járni. Bele voltam őrülve a bulikba meg a diszkóba, nagyon szerettem táncolni. Annyira végem volt a diszkóért, hogy ha a barátaim elmentek és engem nem vittek, hát én olyan letargiába meg olyan epekedésbe estem otthon, hogy azt el nem tudom mondani. Egyszer a diszkóban történt velem egy olyan, hogy táncoltam - mellettem brékeltek -, és valahogy úgy összeakadt a lábunk, hogy kifordult a térdem. Másnaptól már nem tudtam járni, mert úgy bedagadt, hogy minden második nap kellett vinni, lecsapolni a gennyes vért belőle. Begipszelték, sínbe tették, és két hónap múlva azt mondták az orvosok, hogy meg kell műteni.

Nem tudtam, hogy hova imádkozzak, meg hogy kihez...

Mielőtt ezt mondták nekem, hogy meg kell műteni, én már nagyon sokat imádkoztam otthon. Kértem Istent. Nem tudtam igazából, hogy hova imádkozzak, meg, hogy kihez, de imádkoztam, hogy valahogy Isten, ha van, akkor hallgasson meg, most szükségem van rá. Nem akarom, hogy megműtsenek. Nem akarom, hogy a lábammal mindig gond legyen. Valahogy nem akartam ezt elhinni. Pont, amikor otthon feküdtem így, akkor este leadták a Jézus életét a Máté evangéliumából. Ezt végignéztem, és a végén volt egy ima, soha nem felejtem el. Úgy volt az ima, hogy: Uram Jézus, szükségem van rád, köszönöm, hogy meghaltál értem a kereszten. Most kinyitom életem kapuját, és befogadlak, mint Uramat, mint megváltómat. Te tégy azzá, amiről te akarod, hogy legyek... Szóval egy ilyen megtérő ima. És akkor befogadtam a szívembe az Urat, Jézust, és hittem benne, hogy tényleg ő az Isten fia és hogy ő a gyógyító.

Kétségbeesetten hittem...

Amikor elvittek az orvoshoz, azt mondta nekem, hogy meg kell műteni, és utána majd egy gépet tesznek rá, amivel tudom állítani, hogy mennyire hajoljon a térdem, és majd annak a segítségével fogok tudni rendesen járni. Erre én azt mondtam az orvosnak: Én az Úrban hiszek, az Úr engem meggyógyít. Én Istent kértem, és ő megadja a gyermekeinek azt, amit ők kérnek. Szóval ennyire hittem benne, de igazából kétségbeesetten hittem. Mondta az orvos: Fiam, hát ezt nem lehet, meg kell műteni! De mondom: Had menjek gyógytornára! Mondta: Hogy mész gyógytornára? Először meg kell műteni, és majd utána megyünk gyógytornára. De nem, én most akarok menni, és látta az orvos, hogy mennyire elszánt vagyok, és azt mondta, hogy: Jó, kapsz két hetet, de ha nem gyógyul a lábad, akkor ígérd meg, hogy megműtjük. Jó, mondom, ok.

Dicsőség:

Két hétig mehetek gyógytornára, biztos, hogy meg fog gyógyulni. Isten meggyógyít, Jézus meggyógyít. Az az igazság, hogy két hét múlva - annyira nagy akaratom volt, meg annyira nagyon hittem, meg annyit imádkoztam -, a gyógytornán a szobabiciklit, már át tudtam tekerni. Aztán amikor visszamentem az orvoshoz, akkor nem akarta elhinni, hogy már bírom mozgatni, bírok már sántikálva járni. Sőt még felfektetett, és mondta: De ez neked mindig ki fog fordulni, ez nem létezik. És nyomogatta a térdemet, hogy majd ki fog fordulni. És nem fordult ki. Onnantól kezdve, dicsőség az Úrnak, hála Istennek, nagyon sok év eltelt, nem volt gond a térdemmel.

Ez még mindig nem volt nekem elég, egy darabig nem jártam diszkóba, mondtam: Jól van Istenem, köszönöm, nem megyek többet, de utána csak kezdtem volna elfelejteni a dolgokat, meg azért csak nem imádkoztam már annyit, csak nem olvastam már annyit a bibliát. Utána történt velem egy olyan dolog, hogy...

- Ezek a részletek a rádióműsorban hallhatóak, leírhatatlan -

Igazából a legeslegnagyobb élmény szerintem az embernek a Földön az érzés, amikor megérzi azt - van olyan pillanat -, hogy na most Isten itt van velem, és amit most én akarok csinálni, azt nem azért csinálom, mert én akarom - Isten akarja, hogy csináljam, és már előre tudom, hogy az áldott lesz -. Amikor az ember megtalálja az utat, azon a legjobb járni. Nem mindig könnyű, sőt, nagyon sokszor nagyon nehéz. Ha mi emberek nem gátoljuk, amit Isten akar, hanem engedjük, hogy minket használjon fel, az a legjobb érzés. Most nagyon jó érzésem van.

Címkék: Isten, vallás, disco, diszkó, Gáspár Laci, műtét

                                                                                                                                                                         

                                                                              Gáspár Laci szeretne visszavonulni egy kicsit

Öt éve Gáspár Laci harmadikként végzett a Megasztárban, időközben magánéleti problémák zúdultak rá, válása után igyekezett minél gyorsabban magára találni. Négy lemezt és 11 videoklipet tudhat maga mögött, és rajongótábora egyre csak növekszik. Nemrégiben maga Lord Andrew Lloyd Webber gratulált musicalszínészi alakításához.

"
Amikor az ember lehetőségeket kap, élni kell vele, ha pedig lelassul körülötte az élet, vele kell tartani. Most olyan időszakot élek, amikor végiggondolhatom a közelmúltat, mit, hogyan csináltam, kellene-e változtatnom valamit. Nagyon elszaladt mostanában körülöttünk a média "lova", 2008-ban úgy tűnt számomra, hogy mindenki mindenáron szerepelni akar a tévékben, rádiókban, címlapokon, és ez a hullám kezdett engem is elérni. Szeretnék visszavonulni kicsit, tenni a dolgomat, és kizárólag akkor szerepelni, ha értékes dolgokról tudok beszámolni. Nem erőltetek semmit, minden jöjjön, aminek jönnie kell" - nyilatkozza Gáspár Laci a sorry! magazinnak.

                                                                                                                                                                         

 Gáspár Laci közelebb került kislányához

Gáspár Laci mindig is diszkréten kezelte válságba jutott házasságának részleteit, ám ma az RTL Klub Reggelijében elárult egy-két újdonságot.

Többek között elmesélte, hogy kislányának el sem kellett mondani, mi történt, mert megérezte és mindent tudott. Az egykori megasztáros szerint Mirikét nem viselte meg a válás, mert mind a két szülője egyformán szereti ebben a helyzetben is.

Laci kijelentette: új párja elfogadta gyermekét és ez viszont is működik. A zenész szerint ez nagyon fontos számára. Gáspár Laci legbensőbb érzéseiről is beszélt. Állítása szerint a válás óta közelebb került kislányához, mint korábban volt. Jelenleg a hét első felét vele tölti Mirike, a másodikat pedig az édesanyjával.

                                                                                                                                                                              

Gáspár Laci felfedte titkát

Hosszú évekig nem beszélt arról az énekes, hogy annak idején milyen lelki fájdalommal énekelt végig minden dalt a Megasztárban. Most megtöri a csendet.

Laci imádott édesapja abban az időben már nagyon rosszul volt, senki sem tudta, mennyi ideje van még hátra.

"Amikor a Megasztárban énekeltem, már alig tudott beszélni, de a képernyő előtt ülve suttogta: most már rendben lesz a család, mert Lacika a helyére került, segíteni fog mindenkin. Ezt még soha nem mondtam el senkinek, de annak idején a tehetségkutatóban minden egyes dal után, amikor lejöttem a színpadról, hazatelefonáltam, hogy él-e még az apám. Azért nem akartam akkoriban erről beszélni, mert nem szerettem volna, ha emiatt szavaznak rám. Azt akartam, hogy a tehetségemért szeressenek. De valamennyi dal közben arra gondoltam, remélem, még lát, és örül annak, hogy ország-világ előtt énekelhetek, hiszen a családból egyedül csak ő bízott bennem." - mesélte az egykori Megasztáros. 

                                                                                                                                                                                

 2008

Mit csinált együtt Nóci és Gáspár Laci gyereke?


A gyerekek és szüleik is élvezték a játékot - Fotó: redlemon

Igazi mikulás-hangulatban, a hétvégén bárki kipróbálhatta a legújabb számítgépes játékokat. Gáspár Laci kislánya, Mirjam olyan ügyes volt, hogy Nóci 3 éves kisfiát, Zsombort is ő tanítgattaA hétvégi rendezvényen két, gyerekeknek készült játékát is bemutatta az egyik legnagyobb gyártó. Természetesen a sztárok is éltek a lehetőséggel és mikulás-ajándékként elhozták csemetéiket egy kicsit játszani. Kiderült, hogy nem csak Gáspár Laci mozog otthonosan a számítógépes játékok világában, hanem kislánya, Mirjamnak is tetszik a virtuális világ.

"Nagyon élvezi a számítógépes játékokat, de egyelőre még nem kell attól félnünk, hogy Mirike teljesen elmélyül ebben a világban... bár ahogy nézem, most egy jó ideig a sarokban fog porosodni kedvenc babája." - mesélte Gáspár Laci.

A nyilvános bemutatón Nóci és kisfia, Zsombor is ott volt, akit eleinte mintha kicsit feszélyezett volna a körülöttük tolongó fotósok hada, ám kisvártatva már mosolygós arccal kápráztatta el anyukáját újonnan szerzett tudásával.

                                                                                                                                                        

 Gáspár Laci eladta legféltettebb cipőjét


Gáspár Laci

A bútorgyári munkásból lett sztárénekes decemberben megjelenő gospellemezével ad hálát sikeres életéért. Mert Gáspár Laci a legnehezebb időkben is hitt abban, hogy egyszer teljesülnek titkos vágyai. A Megasztár első szériájának legjobb férfihangja ötödik albumán dolgozik.

Sosem fogom elfelejteni, honnan indultam. 14 éves koromtól dolgoztam, hogy haza tudjak adni egy kis pénzt. Öten voltunk testvérek. Magamra is költöttem: megvettem álmaim márkás sportcipőjét! Nem sokkal később otthon nagyon kellett a pénz, ezért eladtam a legnagyobb értékemet, az új csukámat.

Még a balassagyarmati bútorgyárban dolgoztam, amikor meghirdették az egyik legnagyobb példaképem, Marcus Miller debreceni koncertjét. Attól kezdve csak azon járt az eszem, hogyan tudnám kifizetni a koncert- meg a vonatjegyet. Végül zaciba adtam az imádott hifitornyomat, így meglett a pénz" - emlékezik vissza a nehéz évekre az egykori útépítő, gyertyaöntő, bányász, szobafestő és villanyszerelő Gáspár Laci.

                                                                                                                                                                              

 

 

Kiderült: Gáspár Laci remek szakács - Story Online

Ételmaradékos villát adott Gáspár Laci vendégeinek a Hal a tortán keddi vacsoráján. Ám figyelmetlenségét feledtette jól sikerült menüsora.

Elsőként Keleti Györgyi vette észre a nem éppen gusztusos evőeszközt, és rögtön szóvá is tette. Koszos, azaz ételmaradékos a villa, közölte az asztaltársasággal. Ezek után persze érthető, hogy a többiek is gyanúsan nézegették ami eléjük került.
Csongrádi Kata is talált némi kis maszatot a villáján. Ám a kis incidens hamar feledésben merült, hiszen Laci remekül vette a nehezített Hal a tortán kihívásait, vagyis, hogy adott alapanyagokból kellett főznie. Az étel, amit elkészített, sikert aratott a többieknél.

                                                                                                                                  

 

Gáspár Laci tökéletesen ért a nők nyelvén - Napiász Online

 

 

 

Elkápráztatta a vacsoratársaságot
Grillcsirkével érkeznek Gáspár Laci vacsorájára a vendégek, mert attól tartanak, hogy Bebéhez hasonlóan neki sem sikerül majd túl sok ehetőt varázsolni a Sági Szilárd által varázsolt alapanyagokból. Laci azonban az egész társaságot lenyűgözi a főztjével.
A tökéletes női vacsora címszó alatt kell megszerveznie az estéjét Gáspár Lacinak. Az énekes alaposan kitesz magáért: rózsák, rózsaszirmok és flamenco gitáros is várják a vendégeket hangulatteremtésként. Ezen az estén a vacsorára sem lehet panasz, olyannyira, hogy Laci menüje még másnap is szóba kerül. „Eddig kétszer főztem életemben, a Hal a tortán adásaiban. De ezalatt rájöttem, hogy valószínűleg van hozzá érzékem, ráadásul az alkotás örömét is élvezem közben. Az előételként kínált körözöttemet Bebe még másnap is emlegette, hogy készítsek neki megint. A desszert pedig az én kedvencem lett, már tervezem, hogy a kislányomnak is elkészítem. Pedig édességekben nagyon válogatós vagyok: képes vagyok kilométereket autózni egy igazán jó süteményért.”


Gáspár Laci tökéletesen ért a nők nyelvén  

Gáspár Laci tökéletesen ért a nők nyelvén

 

Laci sajtos csirkemellet varázsolt az asztalra főfogásként, a salátából pedig virágot farag a lányoknak az asztalra. A társaság kellőképpen értékeli is az énekes főztjét. Ő pedig a társaságot: „Megkedveltem őket. Külön kiemelném, hogy Andor humora mennyire feldobja az estéket. Nem is gondoltam, hogy ilyen jó fej!” Arról nem is beszélve, hogy Andor rendkívül gáláns ajándékkal lepi meg Lacit: két repülőjegyet szerzett neki egy utazási irodát vezető barátjától hogy a kislányával elutazhassanak Krétára. A közös éneklés ezen az estén sem maradhat el, a társaság máris annyira összetart, hogy az Azért vannak a jó barátok című slágert éneklik.

                                                                                                                                                                          

 

 

Gáspár Laci Király Viktorra szavaz - Story Online

Gáspár Laci érdekes esélylatolgatásba kezdett. Úgy véli, a Megasztárt ezúttal fiú versenyző nyeri meg.

"Az első versenyt nő nyerte, a másodikat férfi, a harmadikat nő..., így az logikus, hogy most ismét fiú énekes lesz az Év hangja" - vélekedik Laci.

Az egykori megasztáros szerint az idei széria két legjobb énekese Hien és Király Viktor. Ám mivel a vietnami származású, 14 éves lány már kiesett, Laci bevallotta, ő Viktor mellett teszi le a voksát.
Gáspár Laci szerint egyébként egyáltalán nem baj, hogy ez évben 16 évnél fiatalabbak is indulhattak, hiszen szerinte Hien a legjobb példa arra, hogy már 14 évesen is lehet kiemelkedő teljesítményt nyújtani a színpadon

                                                                                                                                                                                

 

HunVista | Gáspár Laci sem tudta csúcsra juttatni Hient | Aktuális ...

Nem hoztak szerencsét a duettek Nguyen Than Hiennek. A vietnami lány előbb Tóth Lüszivel, majd Gáspár Lacival lépett színpadra, ám a közösen előadott dalok kevésnek bizonyultak a továbbjutáshoz.

Az ítészeknek komoly dilemmát jelenthetett kinek szavazzanak bizalmat, ám végül úgy döntöttek, Hien helyett Bencsik Tamara folytathatja a küzdelmet.


A vietnami lány előbb Tóth Lüszivel, majd Gáspár Lacival lépett színpadra
Fotó: Móricz István / DV


Úgy tűnt, Friderikusz Sándort érintette a legérzékenyebben Hien távozása. Fridi ugyanis még az élő adás végét sem várta meg, s a nézőtérre sietett, hogy megvigasztalja a kislány hozzátartozóit.
koltay

                                                                                                                                                                              

 

Gáspár Laci lenyűgözte a musical királyát! | bulvaros.hu

Andrew Lloyd Webber felfigyelt Gáspár Lacira. A világhírű musicalszerző személyesen gratulált az énekesnek, amikor Magyarországon járt a tiszteletére, a dalaiból rendezett gálán. Webber szerint Laci őstehetség, és első színházi szerepét még számtalan másiknak kell követnie!

 

Könnyen lehet, hogy az egész életét megváltoztatja Gáspár Lacinak az a találkozás, amely a napokban esett meg vele. Andrew Lloyd Webber ugyanis személyesen fejezte ki gratulációját az énekesnek és magasztaló szavakat zengett a tehetségéről. Laci a József és a Színes Szélesvásznú álomkabát című Webber musicalben a Fáraó szerepét játssza, ez élete első színházi feladata. Ez tovább növeli a jelentőségét annak, hogy a világhírű musicalszerző éppen őt tüntette ki a figyelmével a Webber dalokból rendezett gálán.

- Már önmagában az is boldoggá tett, hogy a gála ekkora sikerrel zajlott - vallotta be Laci. - Mivel a jegyek pillanatok alatt elfogytak, 2009-ben már januárra és októberre is kitűztek egy előadást. Tudtuk, hogy a mostani gálára maga Webber is ellátogat, ezért mindenkin érezhető volt az izgatottság. Hiszen ki ne álmodna arról, hogy Webber előtt léphet fel? A gála után rendeztek egy fogadást, ahol körülbelül öt percet töltött el, és el sem hittem, hogy ez alatt éppen hozzám lépett oda. Ahogy a terembe lépett, mindenki itta a szavait és követte a mozdulatait, szinte megfagyott a levegő. Gratulált nekem, és én nem is reméltem egy kézfogásnál többet. Ő azonban a tolmács segítségével ecsetelni kezdte, hogy őstehetségnek tart, lenyűgözte a hangom, a hangszínem. Tudja, hogy ez az első színházi munkám, de mindenképpen arra biztat, hogy maradjak a színpadon! Utólag Szirtes Tamás tanár úr is elmesélte, hogy már az előadás alatt érdeklődött rólam.

Laci azt is elhatározta, ezen a télen keményen elkezd angolul tanulni, hogy ha egy napon lehetősége lesz külföldön is dolgozni, a nyelvtudása ne lehessen akadály.

- Egyszer már készült velem egy külföldi interjú, a Webberrel való találkozás pedig a második jel volt, hogy érdemes lenne nyitnom a nagyvilág felé. De azért azt továbbra is rendkívül fontosnak tartom, itt Magyarországon is minél inkább bebizonyítsam, alkalmas vagyok azokra a megtisztelő feladatokra, amelyeket rám bíznak! Ez az esemény megerősített, hogy ne adjam fel az álmaimat, és remélem, a jelenlegi mellett hamarosan egy újabb színpadi szerepben is bizonyíthatok.

                                                                                                                                                                              

 Gáspár Laci szerint Jordan, Barkley és Dávid Kornél az etalon ...

 

Gáspár Laci szerint a kosárlabda az igazi játék. Fiatalabb korában ő is rendszeresen játszott az utcákon, de manapság a rengeteg fellépés mellett nincs rá ideje.

"Charles Barkley volt az első igazi nagy kosaras, akit imádtam nézni. Kivételes játékos volt, nála csak egy nagyobb spíler létezett: Michael Jordan. Miatta szurkoltam a Chicago Bullsnak még akkor is, amikor már nem ott játszott. Pláne odavoltam, amikor Dávid Kornél is a csapathoz került. A magyarok közül ő az egyetlen, akit igazán nagyra tartok.


Innen kikerülni ilyen sztárok közé óriási teljesítmény. Amit ezek a játékosok csináltak, az hihetetlen volt. A maiakat már annyira nem ismerem, nincs is annyi időm figyelni őket, mert szerencsére sok helyre megyek énekelni" - mondta a vasárnap, a Papp László Sportaréna ötéves szülinapján fellépő énekes.

                                                                                                                                                                      

A „hétköznapi” Gáspár Laci

Gáspár Laci legújabb videoklipjében megismerhetjük a zenész hétköznapjait. Laci ugyanis egy valós próbán, a saját zenekarával készült a koncertjére, ebből forgatták a videót.

Ebben a klipben most fordítva lesz minden, mint ahogy azt a nézők megszokhatták. Lesz ugyanis egy koncertem a Ruttkai Éva színházban, mi azonban nem a koncertről készítettünk videót, hanem az arra való készülődést, próbákat mutatjuk meg, annak minden jó és rossz oldalával együtt.” – mesélte Laci.  
A rajongók láthatják, ahogy az énekes a hétköznapjait éli, ahogy a zenekarral  és a táncosokkal próbál, és ahogy mindenki azon dolgozik, hogy összeálljon a színpadkép és a koncert.
Rengeteg munka van egy ilyen koncertben, ezt a közönség sokszor nem is sejti, ezért úgy gondoltuk, mi most megpróbáljuk egy kicsit megmutatni. Bár gyakran elfáradunk, de azért többnyire nagy mókázás folyik, rengeteg vidám, megismételhetetlen pillanatot élünk meg ilyenkor.”
Így volt ez most is, hiszen Laciék nem is tartották magukat szigorúan a forgatókönyvhöz, ezért mikor a forgatás szünetében valódi örömzenélés alakult ki, a rendező Indián rögtön felkiálltott: ezt rögzítjük!

A dalban küldöm klipje így egészen más lett mint az eddigiek, sokkal emberközelibb, sokkal természetesebb. Nincsenek autók, táncoslányok, csillogás, drága ruhák. Valóban őszinte, minden cicomától mentes pillanatokat láthatnak a nézők, akik ezúttal tényleg az igazi Gáspár Lacit és az ő hétköznapjait, annak elkapott apró pillanatait figyelhetik meg.

                                                                                                                                      

Nők Lapja Cafe - Gáspár Laci búcsúztatta Vágó Pirost

Isten véled, édes Piroskám! – eddig még soha nem csendült fel ez a nóta a Danubius Rádióban. Gáspár Laci így búcsúztatta a közkedvelt műsorvezetőt, Vágó Pirost, akit az elkövetkező időszakban nélkülözniük kell egy kicsit hallgatóknak.

Szomorkodásra azonban semmi ok, hiszen Piros szeptember közepén életet ad első kisbabájának. „Picit fáj a szívem, hiszen nagyon szeretem a kollégáimat és a munkámat, de bevallom, rettenetesen várom már ezt a csodát.

 

Amíg otthon leszek, addig szeretném minden időmet a kisbabánknak szentelni, de az biztos, hogy a rádiót azért gyakran bekapcsolva tartom majd. Ezúton is köszönöm a hallgatóknak azt a sok támogatást és szeretetet, amelyet tőlük kaptam, és ígérem, hamarosan jövök!” – köszönt el a megszokott módon, de kivételesen időpont nélkül a mindig mosolygós műsorvezető.

Pirost hatalmas tortával búcsúztatták a kollégái, és egy meglepetéssel: a műsorvezető egyik kedvenc magyar énekese, Gáspár Laci énekelte el neki az Isten véled, édes Piroskám című dalt, amelyet minden bizonnyal először és utoljára hallhatott a Danubius Rádió közönsége. Gáspár Laci boldogan vállalta a feladatot: „Vágó Piros a kedvenc női rádiósom, gyönyörű hangja van, és a kedvessége nagyon fog hiányozni. Ami azonban most vár rá, az a legszebb dolog az életben, nagyon sok örömöt kívánok nekik!”

A Danubius Rádió Csilijében mostantól egy időre férfiuralom lesz, de Rákóczi Feri és Lovász Laci természetesen továbbra is remek hangulatban várja a hallgatókat minden reggel. A fiúk elmondták: bár Pirost nehéz pótolni, nagyon sok izgalmas női vendégre és meglepetésre számíthatnak a hallgatók.

 

                                                                                                                                                                               

 

 

bulvar.ma.hu: Gáspár Laci árgus szemekkel figyelt!

Félt a vízben az énekes és párja

Gáspár Laci árgus szemekkel figyelt!

Először vakációzott kettesben Gáspár Laci és új kedvese, Renáta - A páros fél éve van együtt, s most nyaraltak először kettesben. Alaposan rájuk ijesztettek azonban...

Krétán nyaralt a párjával kettesben Gáspár Laci - Még nem volt alkalmuk Renátával egy héten át zavartalanul pihenni, ám az élményekbe némi félelem is vegyült. Ismerőseik ugyanis rájuk ijesztettek, mennyire elronthatja nyaralásukat, ha belelépnek egy tengeri sünbe. Ettől kezdve Laci és párja árgus szemekkel kémlelte a víz alját, de később kiderítették, hogy sünöktől a homokos partszakaszon kevésbé kell tartaniuk - adta hírül a Napi Ász.

Gáspár Laci és kedvese, a huszonhárom éves Renáta fél éve talált egymásra - hónapokkal azután, hogy az énekes és felesége bejelentette, elválnak.

Az egykori házaspár most is jó barátságban van - korábban belátták már, hogy kapcsolatuk zátonyra futott -, s mindketten új életet kezdtek. Ebben egyikük sem gátolja a másikat.

Céljuk az volt, hogy ötéves lányuk, Mirjam se szenvedje meg a válást - Ismert énekessé lett édesapja korábban is igyekezett minél több időt vele tölteni, most azonban erre bőven van lehetősége.

Mirjam ugyanis jelenleg nála lakik Budapesten, s hamarosan az édesanyja is a fővárosban kezd új életet.

Az elmúlt télen már többen látták egy leányzóval sétálgatni a sztárt, de Laci ekkor még nem beszélt Renátáról.

Már egy ideje együtt voltak azonban, amikor a Viva Comet gálán bemutatta őt az ismerőseinek Gáspár Laci. A hírek szerint az énekes a volt feleségével is összeismertette új párját.

 

                                                                                                                                                                          

Gáspár Laci, Tóth Gabi, Lola, Puskás Peti és sokan mások az ittas ...

 

Kék Hírek - Slágergyanús videó klip készült az ORFK kezdeményezésére, hogy ezzel az eszközzel is felhívja a figyelmet a diszkó balesetek veszélyére. ( videók )
A „Tiszta fejjel Project": Lola, Tóth Gabi, Völgyesi Gabi, Puskás Peti, Márk, Molnár Tamás (AntiFitness), Gáspár Laci közösen énekelt dalában egy végzetesnek ígérkező estét énekelnek meg. A klipben kiderül, a végzetes autós kaland csak álom volt. A valóságban ellenben hétről hétre tucatnyi fiatal veszíti el értelmetlenül az életét az ún. diszkó balesetek során. A Tiszta Fejjel kampány üzenete: „Ne haljon meg senki oktalanul!"

A dal és az ügy népszerűsítésében részt vesz a Magyar DJ Szövetség, Jáksó László, a Viva TV és várhatóan a fiatalokat elérő média valamennyi tagja.
A dal szerzői: Szabó Zé és Kyoto. Producer: Gold Records

Nézze meg a klippet:

Az ORFK Tisza fejjel információs akciósorozatának lépései egymást követik.

Egy utcai vándorinstalláció nyár közepe óta jár körbe az országban. Többszázezer példányban információs szórólap került a benzinkutakhoz és a fiatalok kedvelt szórakozóhelyeire.

Megjelent a Tiszta fejjel Project videó klipje, külön internetes honlap készül, s végül fiataloknak szánt filmklubok fognak a kérdéssel foglalkozni.
Bár jó balesetet nem ismerünk, még sincs annál szörnyűbb, mint amikor fiatalok halnak meg értelmetlenül egy diszkóból hazafelé. Amikor vasárnap este a halálos baleseti statisztikát hallják, hányan haltak meg a közutakon, tudniuk kell, hogy ezeknek az áldozatoknak a nagy része fiatal, aki túlpörögve, esetleg alkoholt is fogyasztva hajnalban beül a kocsiba, vagy beül valaki mellé, aki túlpörögve vezet, és nem ér haza.

 

                                                                                                                                                                             

200810063444 | Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új ...

Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új MegasztárosoknakA legújabb Megasztár-szériával kapcsolatban elgondolkodtunk azon, vajon milyen tanácsokkal lehetne megsegíteni az ambiciózus, ugyanakkor gyakorta tapasztalatlan versenyzőket. A korábbi szériák kedvencei segítettek kombinálni.

 

 

 

Lehet vitatni, a Megasztár új szériája mennyire lesz sikeres: kíváncsiak vagyunk-e az új tehetségekre, vagy zene iránti igényeink már bőven kielégíttettek a korábbi sorozatok alatt. Nem akarunk állást foglalni, korai is lenne: ráadásul azt sem tudjuk még biztosan, a konkurens csatorna jégtáncolós műsora mennyire lesz erős

 

Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új MegasztárosoknakÚj a zsűri is, ráadásul állítólag még nem is teljes: a kelleténél több a kérdőjel az új projekt körül. Ami nézőként érdekessé teheti a műsort, az nyilván az új döntőbizottság (Eszenyi Enikő művészi extravaganciája, Fenyő Miklós eddig kevésbé ismert stílusa, illetve Mester Tamás szakmai meglátásai), illetve a tovább lazított bekerülési felvételek. A harmadik menetben engedtek be először határon túliakat, most pedig alaposan levitték a korhatárt, és immáron profikat is enegednek mérkőzni a többiek ellen. A dolog kétesélyes: a válogatásokon már feltűntek lenyűgöző hangú gyerekek, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy bírják majd a versenyt. A profiknak pedig személyes rizikó: mindig zseninek kell lenniük, ugyanakkor nagyon kellemetlen lehet, ha az amatőrök jobbnak bizonyulnak.

Semmit sem jelent, de azért nem árthat felidézni: az előző zsűri még mérlegelte a megpróbáltatásokat: ezért el is tanácsoltak ígéretes jelentkezőket, így például Zentai Márkot, aki azóta Mark művésznéven a tini korosztályban jó pár szívet megdobogtatott már.

 

Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új Megasztárosoknak

 

Mindezt figyelembe véve elgondolkodtunk, a korábbi játékok sztárjai mit gondolhatnak: mennyire nagy kihívással kell szembenézni, mire kell felkészülni, vajon mi lehet az, amire érdemes előre felkészülniük. A korábbi Megasztárokkal befutott sztárok közül négyen osztották meg velünk jótanácsaikat.

 

 

Az általános konklúzió nagyjából az lett, amire titkon mi is számítottunk: nem szabad hinni a sikernek. Ebben mindannyian egyetértenek (és őket igazolhatja Gál Csaba Boogie példája is, aki maradt a bankszakmában, ahogy Varga István, a harmadik széria macis kedvence is tovább vezeti a villamosokat). Ésszel kell bánni a hirtelen jött népszerűség előnyeivel, nem felülni annak a talmi csillogásnak, ami a műsort övezi. Ha az ember talpon akar maradni a verseny után is, legalább olyan keményen kell dolgoznia, mint korábban odabent.

 


Tóth Vera

Az első széria nyertese fontosnak tartja, hogy a versenyzők ne próbáljanak másnak látszani, mint amik: ne vegyenek fel sztárallűröket, tartsák a kapcsolatot szeretteikkel, és ne veszítsék el a fejüket a lehetőségtől: meglévő munkahelyet például ne adjanak fel a verseny miatt. Fontos azt is szem előtt tartaniuk, hogy ez a produkció a csapatmunkáról szól: meg kell őrizni a zene és az egymás iránti alázatot, tudni kell egymáshoz alkalmazkodni. Az ismertséget pedig óvatosan kezeljék: kemény munkával lehet csak a felszínen maradni, nem szabad felülni a csillogásnak.

Gáspár Laci 

 

Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új MegasztárosoknakAz első menet legjobb férfi hangja szerint nincs különösebb titok: a versenyzőknek mindig magukat kell adniuk, nem elfeledkezve persze arról sem, hogy a műsor csapatjáték. Különösebb aggódnivalójuk szerinte nincs: a közeg, amiben vannak, mindenképp inspirálhatja őket. Minden bekerült versenyző imádja a zenét, így könnyű a felkészülés. A többi pedig a közönség rokonszenvétől és a szerencsétől függ.

Nem tudjuk, a versenyzők megfogadják-e ezeket a jótanácsokat: nem lenne ostoba ötlet, maradjunk ennyiben. Nekünk magunknak sokkal jobb ötletünk nincs, mint hogy drukkolunk - a versenyzőknek és a nyertesnek is. Talán megismerünk néhány olyan új tehetséget, akikből még lehet ismert ember - ugyanakkor érdemes lesz majd arra koncentrálnunk, hogy a tehetségekre figyeljünk, akik talán nem omlanak össze akkor sem, ha nem lesznek elsők.

                                                                                                                                                                              

Gáspár Laci: Többet vagyunk együtt, mint válás előtt

Megváltozott az énekes körül minden!

Az énekes élete gyökeres változáson ment keresztül, mióta elvált a feleségétől - Gáspár Laci lánya, Mirjam azonban nem szenved hiányt semmiben.

Békésen vált el egymástól Gáspár Laci és neje, Gabi - a páros most is jó barátságban van, bár mindketten új életet kezdtek. Laci most sokkal több időt tölt ötéves lányával, Mirjammal, mint korábban. Bízik abban, hogy a gyermek nem szenvedi meg a válást, soha veszekedni sem látta a szüleit - mesélte az énekes a Kiskegyedben.

A Gáspár Laci és volt neje, Gabi közti problémákra még a télen derült fény - Nagy meghökkenést okozott, amikor az énekes bejelentette: elköltözik a családjától.

Később a házaspár őszintén elmesélte, hogy kapcsolatukat nem Laci Megasztárban elért - majd tovább gyűrűző - sikere rontotta el. Már kislányuk születése környékén voltak gondok, és ez a tehetségkutatót követően csak tovább mélyült.

Hónapokba telt mindenesetre, míg fel tudták dolgozni a házasságukkal történteket - tizenöt év után váltak el útjaik egymástól. Ma már tiszta lappal igyekeznek kialakítani új életüket.

A kislányuk az édesanyjánál lakik, de apukájával is nagyon szoros a kapcsolata, s Laci amikor csak teheti, siet hozzá.

A népszerű énekesre már az új szerelem is rátalált a huszonhárom éves Renáta személyében, akit sokáig titkolt a nyilvánosság előtt. Majd a Viva Comet gálára magával vitte, és bemutatta ismerőseinek.

                                                                                                                                   

 Gáspár Lacit mindehová követi új párja!

Gáspár Laci is megjelent Pécsett, az új Megasztár-válogatón - Az első szériában felfedezett énekest a kedvese is elkísérte.

Gáspár Laci is vendég volt az új Megasztár-válogatón - Az énekessel tartott Pécsre új kedvese is. A páros így igyekszik megoldani, hogy akkor is találkozhassanak, ha Lacinak dolga van. Hogy mikor kerül sor közös nyaralásra, egyelőre nem tudják - adta hírül a Blikk.

Úgy tűnik, a Megasztár első szériájában felfedezett Gáspár Laci végre valóban boldog!

Keserves időszakon van túl a sztár - hiszen februárban, 15 év után elköltözött feleségétől és imádott kislányától -, ám a jelek szerint most végre ismét szerelmes.

Új barátnőjének bemutatását már megelőzte a románc híre, hiszen a télen már többen látták Lacit Budapesten a csinos, fiatal lánnyal sétálgatni.

Ekkoriban azonban az énekes még nem árulta el, van-e valaki a láthatáron. Sőt, azt mondta: kilenc hónapja egyedül él.

A huszonhárom éves Renátát végül a Viva Comet gálán mutatta be ismerőseinek az énekes. A hírek szerint - miután Laci és egykori felesége jó barátságban maradtak - a sztár a volt nejével is összeismertette már új párját.

Emellett Laci annyit foglalkozik a kislányával, amennyit csak tud - igyekszik minden erejével azon lenni, hogy a kis Mirjam ne szenvedjen szülei különválása miatt.

                                                                                                                                   

Gáspár Laci fáraóként hódít

Gáspár Laci remekül érzi magát élete első színházi szerepében. A Madách Színházban május 30-án mutatták be a legújabb sikervárományos musicalt, a József és a színes, szélesvásznú álomkabát-ot. Az énekes a darab egyik főszereplőjét, a rockkirály Fáraót alakítja.

Hatalmas lehetőség ez az énekes számára. Korábban a Fáraó szerepében olyan nagyágyúk tűntek fel, mint Vikidál Gyula és Komár László. 

A Madách Színház igazgatója, Szirtes Tamás elmondta, hogy mindenképpen olyan művészt szerettek volna találni erre a szerepre, akinek nem csak a színpadi megjelenése, hanem a hangja is fantasztikus. Laciban pedig egyértelműen mindkettőre rátaláltak. Az énekes hivatalos válogatáson vett részt, ahol többek között őt is kiválasztotta a döntő bizottság Gáspár Laci nagyon komolyan veszi az új feladatot, szinte egy alkalommal sem hiányzott a próbákról. 

Persze még mindig nagyon izgul, hiszen ugyan színházi tapasztalatai eddig még egyáltalán nem voltak, de ugyanolyan nagy kihívásnak tekinti, mint a Megasztárt, és érzései is hasonlóak. Véleménye szerint ez egy lehetőség arra, hogy másban is kipróbálja magát, és rajongói újabb oldaláról ismerhessék meg. 

A világhírű Andrew Lloyd Webber-musicalt több szereposztásban játszák. Gáspár Laci váltótársa a József és a színes, szélesvásznú álomkabát-ban Gesztesi Károly, valamint Posta Victor lesz. „Nagyon más ez, mint amit eddig csináltam. Annak ellenére, hogy másodpercről másodpercre, centiről centire megírják, hogy mit, mikor és hogyan kell csinálnom, mégis bele kell vinnem az egyéniségemet, hiszen csak úgy él a szerep. Eleinte borzasztó furcsa volt, hogy 25 emberhez kell nagyon szigorúan alkalmazkodnom, hiszen ha egy végszót elrontok, ha egy picit arréb lépek, máshogy csinálom, akkor borulhat sok ember munkája. 

Nem lehet téveszteni, nagyon kell figyelni. Ez azonban most már nem nehézség, gyorsan megszoktam, ami annak is köszönhető, hogy remek színészekkel dolgozhatok, akiknek nagyon hálás vagyok azért hogy segítenek és egyenrangú kollégaként kezelnek.” Lacinak nyáron lesz egy kis pihenője, de szeptembertől újra színpadra áll, hogy eljátssza a közönség egyik nagy kedvencét, a rockkirály Fáraót.

                                                                                                                                   

Gáspár Laci: Nem kell mindig új nő!

 Sokan bátorítják az újrakezdésben, mások elítélik Gáspár Lacit a feleségével való szakítása miatt - A népszerű énekes elárulta, volt párjával legjobb barátokként váltak el, és egyáltalán nem tartja magát olyan embernek, akinek mindig új nőre van szüksége.

Számos érdeklődő faggatta Gáspár Lacit a Blikk által rendezett internetes csevegésen, persze sokan voltak kíváncsiak a magánéletére is.

Az énekes elárulta, hogy volt nejével ma is jó barátok - bár kapott bőven kritikát azt illetően, amiért különköltözött a családjától, Laci őszintén beszélt arról: amikor jelentkezett a Megasztárba, már gondok voltak a házasságában. Vagyis már négy éve igyekeztek feleségével rendbe hozni a dolgokat, és szinte mindent megpróbáltak.

Mivel azonban kislányuk, Mirjam boldogságát is szem előtt kellett tartaniuk, a békés, baráti elválás mellett döntöttek. Az énekes hozzátette, hogy mindenben családja mellett áll.

Gáspár Laci azt is elárulta, nem készül újra nősülni, de boldog az új párjával és nem érzi úgy, hogy minden héten újabb lánnyal kellene randiznia. Ha jól érzi magát a kedvesével, szívesen megállapodik.

A Megasztár első szériájában ismertté vált énekes sokak megdöbbenésére februárban bejelentette, hogy elköltözik a családjától. Laci sokáig nem találta a helyét, de ma már újra szerelmes.

Kedvese a hírek szerint egy huszonhárom éves lány, Renáta, akit nemrég be is mutatott ismerőseinek a Viva Comet gálán.

                                                                                                                                                                               

Gáspár Laci végre megmutatta, ki az

Nemcsak a nyertesek névsora okozhatott némi meglepetést a Syma-csarnokbeli Viva Comet-gálán - Gáspár Laci is, aki kézenfogva jelent meg egy hölggyel...

Kép

 

Gáspár Laci megmutatta - Hónapok óta folytak a találgatások, valóban van-e új párja az énekesnek. Laci most magával vitte a Viva Comet gálára szerelmét, Renátát, akit kézen fogva vezetett és bemutatott az ismerőseinek. Azt is elárulta, hogy két hónapja tart a szerelem - adta hírül a Blikk.

Hónapok óta sejteni lehetett, hogy Gáspár Laci már nincs egyedül - A tél végén ugyanis látták egy csinos fiatal lánnyal andalogni egyik budapesti plázában.

A nagyjából húszévesnek saccolt hölgyről azonban akkor még nem nyilatkozott az énekes. Laci csupán annyit volt hajlandó elárulni, hogy kilenc hónapja egyedül él, de persze, néha azért ismerkedik, és randizgat. Most kiderült: valóban ez a fiatal lány a megasztár új párja.

Gáspár Laci feleségével való szakítása után sokáig nem talált magára, egy nyilatkozatában be is vallotta: nem tud mit kezdeni hirtelen jött szabadságával. A sztár ma is remek kapcsolatot ápol imádott kislányával, Mirjammal, de hosszú ideig valóban csak vele töltötte a szabadidejét.

Az énekes házassága február elején bomlott fel - Sokak megdöbbenésére Laci bejelentette, hogy különköltözik a családjától. Később kiderült, hogy a páros kapcsolata nem hirtelen romlott meg, már a Megasztár előtt is voltak problémák a házasságban.

                                                                                                         

Negyedszerre jelölték a Cometre!

Autózni és vacsorázni viszi rajongóit Gáspár Laci

Gáspár Laci élete egyik legsikeresebb, de legfárasztóbb időszakában van. Jövő héten kerül sor az énekes életének első színházi premierjére, emellett negyedszer jelölték VIVA COMET díjra, amelynek díjátadójára egy különleges produkcióval készül.

Laci mindeközben jótékonykodik is, nemrég a Márianosztrai börtönben járt, koncertet adott és beszélgetett a rabokkal. Gáspár Laci hihetetlenül fáradt. Az énekes ugyanis egyszerre koncertetik, próbál a József és a színes szélesvásznú álomkabát permierjére, és készül a VIVA COMET-re, ahol egy különleges meglepetéssel készül. “Nagyon elfáradtam, de csak azért, mert mindent teljes erőbedobással csinálok, mindent beleadok. 

Negyedszer jelöltek a VIVA COMET-díjra, ami nagyon nagy elismerés. A díjátadóra egy különleges meglepetéssel készülök, erről azonban még nem árulhatok el részleteket. 

Egyébként éppen a gála napján lesz a születésnapom!” Laci éjjel-nappal próbál, hol a június 1-i, Madách Színház-beli premierre, hol pedig a titokzatos produkcióra, amelyet a zenetévé immár nyolcadszor megrendezésre kerülő díjátadóján mutat majd be. Arra egyébként még nem volt példa, hogy egy énekest négyszer egymás után jelöljenek a zenecsatorna rangos díjára, Laci pedig korábban két jelölést COMET-gömbre is váltott. 

Rajongói remélik, hogy idén is ő viszi majd haza a díjat, annál is inkább, mert a VIVA COMET napján, június 12-én ünnepli a születésnapját! Azok, akik idén is megtisztelik bizalmukkal és sms-szavazataikkal az énekest, most nyerhetnek is: Laci az első öt legtöbb smst küldő rajongóját elviszi egy körre különleges versenyautójával. 

Egy szerencsés pedig elkölthet egy kellemes vacsorát, kettesben az énekessel. Laci amellett, hogy rengeteget dolgozik, szakít időt arra is, hogy másokkal törődjön. A napokban úgy döntött, hogy szerez egy felejthetetlen napot a Márianosztrai Fegyház és Börtön lakóinak. Nemcsak koncertet adott a lelkes raboknak, hanem egy rögtönzött “interjú” keretében válaszolgatott a kérdéseikre is, és beszélgetett a fogvatartottakkal

                                                                                                                                                                               

Megzavarták a székelykáposztát

A Hal a tortán keddi versenyzője Gáspár Laci, akinek kislánya, Mirjam és édesanyja Éva próbál segíteni a főzésben - A székelykáposzta készítését azonban ál-autóvásárlók zavarják meg...

A Hal a tortán keddi versenyzője Gáspár Laci, akinek kislánya, Mirjam és édesanyja, Éva próbál segíteni a főzésben. A székelykáposzta készítését azonban ál-autóvásárlók zavarják meg…

Laci kislányával indul vásárolni a piacra, de nehezen veszi a herce-hurcát, nehezek a csomagok, nem egy nagy bevásárló, ráadásul nem talál semmit sem, amit venni szeretne.

Mirjam ráadásul folyamatosan megpróbálja elterelni apukája figyelmét, szeretné, ha inkább vele foglalkozna. A piacozás után egy pálinka üzletbe térnek be, ahol Laci 72%-os Abszintot vesz ajándékba Czapkó Tóninak, hátha attól lehiggad, ugyanis már az első nap sikerült Antinak kihúznia Lacinál a gyufát.

Készül a finom vacsora...

Hazaérkezve édesanyja segít a székelykáposzta elkészítésében, Mirjam pedig továbbra is sürög-forog édesapja körül. Az énekes viszonylag hamar előkészíti az ételeket, azonban a desszerttel kicsit megcsúszik. A nagy szakácskodás közben ugyanis autóvásárlók zavarják meg. Persze ennek Laci csak örül, hiszen már „zokogott” a hagymától.

A kedves érdeklődőkkel jót beszélget, majd egy kis kocsikázásra is meginvitálja őket. „Később kiderült, hogy nem is akartak kocsit venni, csak a Tóni felbérelte őket, hogy hátha akkor majd elrontom a vacsorát, vagy ideges leszek, hogy nem lesz elég időm, hogy megfőzzek. Persze nem jött neki össze, sőt! Kifejezetten örültem, hogy kicsit kimozdulhattam a konyhából, már folyt a könny a szememből a hagymától.” – mesélte nevetve Laci.

Már csak a desszertet kell befejezni, készül a csokifondü, ez azonban végül nem sikerül az énekesnek. A csokit leégeti, majd a rum helyett szilvapálinkát tesz bele. Ezzel ugyan nem, de a többi fogással bizony sikert arat.

                                                                                                                                  

Kedvére száguldhat az énekes!

Gáspár Laci bátran tövig nyomhatja!

Senki sem szólhatja meg Gáspár Lacit, ha száguldozik - Az énekes tövig nyomhatja a gázt, nem fogja senki bántani ért. A sztár ugyanis nagy álmát váltotta valóra a minap...

Gáspár Laci évek óta erről álmodott: végre úgy száguldhat, ahogy kedve tartja! Az énekes ugyanis lehetőséget kapott, hogy induljon a Renault Clio-kupában - ehhez előtte persze vizsgáznia is kellett gyorshajtásból. Április 19-én bizonyíthat először, a Hungaroringen - adta hírül a Blikk.

A Megasztár színpadán megismert Gáspár Laci úgy tűnik, nemcsak énekesként kiváló, autóversenyzőként sem utolsó! A tehetséges sztár mostanában szívesen próbál ki új dolgokat. Most látta elérkezettnek az időt, hogy belevágjon annak megvalósításába, amelyre már régóta vágyott.

Az énekes februárban jelentette be, hogy elköltözik a családjától. Egyelőre azonban nem tud mit kezdeni a hirtelen jött szabadságával. Rajongó hölgyek százai ostromolják, szüntelenül érkeznek hozzá a levelek, ám Laci nemrég azt nyilatkozta minderről: most nem kíván foglalkozni a dologgal.

A megasztár különválása feleségétől és imádott kislányától nagy döbbenetet váltott ki pár hónapja - Gáspár Laci azon énekesek közé tartozott a tehetségkutató műsor történetében, aki a verseny után nemhogy elhagyta volna korábbi kedvesét, de még jobban ragaszkodott a családjához, mint a nagy siker előtt.

Valami mégis elromlott, amit Laci és neje már nem tudtak helyrehozni. A sztár most új életét építgeti...

                                                                                                                                  

Gáspár Laci csak magára számíthat?

Az utóbbi időben inkább magánéleti problémái, mintsem énekesi karrierje miatt került a címlapokra Gáspár Laci - A sztár elárulta, hogy a jövőt illetően csak saját magában bízik.

Gáspár Laci körül nagy volt a felhajtás mostanában - Az első Megasztár színpadán ismertté lett énekes ugyanis bejelentette, megromlott a kapcsolata feleségével, és elköltözik otthonról.

A sztár nagy megdöbbenést keltett, hiszen a tehetségkutató verseny története során szinte egyedülállónak bizonyult abban, hogy a műsor után nem egy másik nővel folytatta az életét... Hiszen hányan akadtak, akiket még hűséges párjuk várt odakint a "külvilágban", míg ők azért küzdöttek, hogy bennmaradjanak a nagy reményekre jogosító műsorban. Azután ahogy vége lett a Megasztárnak, színt kellett vallaniuk: többen beleszerettek énekes társaikba, akikkel együtt nevették-sírták végig a megmérettetés kemény heteit.

Gáspár Lacinál azonban nem volt szó ilyesmiről: végigcsinálta, Tóth Vera és Oláh Ibolya mellett lett dobogós a verseny végén. Elnyerte az Év férfihangja címet, és hazament imádott családjához. Telt-múlt azonban az idő, és nagyon úgy tűnik, ez ma már a múlté...

Éppen a jövő tervezgetésével kapcsolatban érdeklődött Gáspár Lacinál a Napi Ász: gondol-e néha a nyugdíjas éveire, hogyan fog megélni? Az énekes elmondta: csak saját magában bízik. Nagyon sok jó, hallgatható számot kell írni, amit megvesznek az emberek. Akkor van esélye a problémamentes öregkorra - tette hozzá.